tisdag 23 november 2010

Den vinnande kombinationen av entusiasm på topp och hjärnceller i viloläge

Jag hade tänkt likna den här dagen lite med lugnet före stormen, men insåg snabbt att jag måste vika mig för det faktum att ingen av oss Indienresenärer är särskilt lugna överhuvudtaget.

Redan kända och noga repeterade packningsförslag yr från alla håll och släktingar oavbrutet, och vår Swedish Night planerades in i det sista över Internet igår kväll. Inte ens koncentrationen, som egentligen i högsta grad hade behövts inför matteprovet idag, ville närvara då fokus nu helt ligger någon annanstans - nämligen på en annan kontinent.

Det enda som faktiskt lyckades flyga in i huvudet på oss, utan att direkt snirkla sig ut ur motsatta örat igen, var  miljöföreläsningen vi och vår klass fick gå på i eftermiddags. Och troligtvis bara för att den handlade om global miljöpåverkan, där även Indien kan sälla sig till ett av de länder som måste börja arbeta mer med hållbar utveckling.

Vi lyckades emellertid med en sak till (och det sträckte väl sig till vår maxprestation idag då vi inte ens lyckades hitta studentmösseprovningen) och det var att ta kort på oss. Och ja, ni ser ju själva hur välfungerande våra hjärnceller var idag.

Inte trötta. Alls.
Hur som helst kommer vi från och med nu uppdatera fotosidan lite mer än tidigare men vänta er inte för mycket de kommande dygnen. Det är nämligen inte så konstigt om uppdateringen uteblir då man är upptagen med att mellanlanda i Frankfurt och sedan dessutom kunna hitta till Indien därifrån.